Singel är ett gott liv!!!

 

Många sa till mig ”Du måste hitta någon kille” eller ” jag har aldrig sett dig som hade pojkvän”. Jag sa flera gånger att jag mår fint och är skönt att vara ensam för att koncentrera plugget eller gå ut med kompisar. Jag känner mig ensam men jag har flera kompisar som är inget problem för mig. 

Jag prioriterar gymnasiet som tar studenten och hittar nytt liv och kanske letar efter killen men inte nu. En sak vet vi aldrig om det är en öde att få träff. Man kan inte säga ”Det kommer att vara alltid” som är inte en garanti.

Ärligt säger jag att träffa många killar genom online. De passar inte min typ eller smak till och med både döva och hörande. Vi umgås inte en dejt istället kompisar ”homosexuellidentitet”. Jag bestämde för ett år sedan att inte söka efter någon. Jag tänkte inte slösa med mitt liv istället jag satsar plugget med olika ämne. 

Många tycker att det är absolut synd men inte för mig. Jag känner mig att må finfint och ha kul att umgås med flera kompisar i nattklubben, fikan, mysig kväll m.m. Det känner mig inte ensam och umgås med någon. Jag brukar inte stå i ett rum och blir mörk tyst. Om jag känner mig tråkig dag (Enligt söndagar) då läser böcker, tv-serier m.m. som har något att göra. 

Philip Skovin XoXo