Black Head

Hej! För längesen skrev jag min blogg. Jag använder inte så mycket inlägg p.g.a. jag tänker på andra att göra. Nu kommer jag på att vad jag ska berätta. Kanske har ni hört om Blackhead. 

Många använde #BlackHead och de flest tycker att det fungerar bra. Jag höll käften att beställa hemsida. Jag fick paket (10st BlackHead) och öppnade på en gång. Jag testade förr gång och det inte fungerade för mig. Idag gjorde igen och är en vanlig ansiktsmask fast den är svart och jag tog av ansiktsmasken men det inte fungerade och gjorde ont i mitt ansikte. Jag tittade inte skillnad pormaskar. Jag menar att ta bort hela pormaskar utan det finns kvar i min näsa. Jag förstår inte varför blackhead är så populära.

Hur använde jag masken?

Först tvättade ansiktet med vatten sedan torkade ansiktet med en ren handduk. Jag använde kleta på masken var jag vill ha den och gjorde hela ansiktet. Jag väntade 30-45 min när masken blev helt torr då tog av masken från ansiktet.

Medan kände jätte skönt när man känner sig lite smutsig i hyn och tog bort från smutsig när man använde ansiktsmasken.

Mitt resultat fungerade inte.

Jag använde annat, Niveas pormasksblås (Refining Clear-up Strips) och den är perfekt för mig och tog bort pormasken hel näsa verkligen. Det finns mataffär i ICA som kostar 69kr. 

 Reslutet är nöjd!
Philip Skovin XoXo