Flexitarian

Just nu ökar personer att närma sig en vegetarisk kosthållning för andra bara en ambition att minska köttkonsumtionen av miljö eller hälsoskäl. Man kan äta en eller två gång i vecka med kyckling, skaldjur eller fisk men man äter ofta vegetariska i vardagar eller helger. Det är jag en av dem och jag äter nästan ofta vegetarisk att göra mig välmående och glad och att se mindre lidelsefull djur. (Man tycker barnsligt/löjligt att se lidelsefull djur och äter njutning med kötter) men jag ser samhället att folket äter för mycket köttproduktioner t.ex. på morgon, lunch, middag och kvällkost att göra mig illamående. Och jag ser deras känslokall och inte tar hänsyn djur eller/och miljö. Det är helt enkelt svar. OBS! Jag respekterar andra som äter sånt och jag inte följer deras tradition. 

 

Jag väljer mindre köttproduktion för min egen skull och jag kan äta kyckling, skaldjur eller fisk men inte gris eller ko etc. Jag lagar egen matrecept med ofta vegetarisk att bli gott. Det finns jättegott hos vegetarisk recept.  Det lekfullt sätt vill få fler att ta ett första steg mot att äta en mer vegetarisk kost. Det är inte konstigt att ta beslut slut och bli vegan. Det är svårt att bli förvirrat och inte anpassar min fysiska kropp. Jag tar först steg att äta mer vegetarisk kost och minska kött. För att jag tar hänsyn djur och miljö.

Philip Skovin XoXo