Never Forget!

 

När jag tittar på video av vår äventyrsresor som är oförglömligt. Det är värdefullt minne med tre speciella döva. De var två engelska, Alice och Rachel och en schweiziska, Marinus som hängde med mig och reste olika länder. Det var mycket händelser under våra äventyrsresor. Jag kan inte beskriva hur min känsla … 

"Äventyrssemester i Amsterdam

Mitt minne är det värsta att ha mycket äventyr. Varm och fuktig på morgonen, mina vänner, Alice, Marinus, Rachel och jag vaknade i Camping Vliegenbos Amsterdam. Vi luktade genast drogen och många människor, som var hippie. Det var trevligt och trevligt att göra nya vänner (några döva kom där) som träffade på platsen. Amsterdam var en populär cykel i staden att hyra en cykel i 24 timmar kostar 5 euro. Vi tog bussen istället för cykel. Vi gick till busshållningsplatsen. Det tog 15 minuter att åka fram från där till centrumen. Vi promenerade och tittade på många museer. Museer var Sexmuseum Amsterdam Venustempel, röda ljushemligheter och kroppsvärldar Amsterdam. Vi betalade inte biljetten eftersom vi är inaktiverade för döva. Vi har en regel att ha rätt att fria för funktionshinder eftersom vi är fria och gick förbi köen. ”GRATIS”. Det var ett unikt museum i Amsterdam. Senare gick vi ut och letade efter kulturen Amsterdams mat. Det var både bra och dålig smak. Jag smakade första gången med cannabis i restaurangen. Det är okej att bli lite yr. Jag såg aldrig för cannabis godis. Det smakade inte gott. I Amsterdam är tillståndet för cannabis med de offentliga platserna.

I kväll gick mina vänner och jag ut på fest. Vi träffade mycket döv. De var trevliga människor och öppnade för att prata med oss. Jag har många nya vänner i Amsterdam. Vi kommunicerade med främlingar och nya vänner med vårt internationella teckenspråk. Det internationella teckenspråket är ett annat språk med svenskt teckenspråk och jag älskar internationellt teckenspråk mer än sånt."

Jag skrev uppgiften till skolämnen.

Du får en njutning av våra äventyrsresor (Zurich, Paris, Bryssel och Amsterdam) med vår kort-video.

Philip Skovin XoXo