European Union Of The Deaf Youth Camp 2016 in Sweden

 

Jag måste berätta hur jag var i EUDY i Leksand. Jag fick massor av upplevelserna och lärorna. Jag är nöjdast 100 procent för att jag åkte och deltog i EUDY. Det var spännande. Det är synd att du missade. Jag har sagt till dig att vara kul om du blir med men du sa att det är för dyr. Vissa har upptagen, förstår jag men synd att du skulle vara med även det ska ha igen nästan 2 år. Det blir i Rumänien. Jag hoppas att du ska vara med det.

 

Först dag var jag nervös och panik för att jag är så lätt blyg och pinsam. När jag träffade några. Jag skakade mina händerna och tecknade fel på Internationellt teckenspråk. Jag försökte andas och ta ner lugnt. Jag tänkte noggrann och tittade på mig själv att vara inte blyg eller pinsam och inte försökte tappa självtroende. Jag hittade självtroende sedan blev modig att delta diskussion med överallt. Dessutom jag fick umgås med allt till och med fest varje kväll och natt. Det blev jättekul. Jag fick lära känna olika utländsk och var intressent av deras berättelse hur deras liv i ett land. Jag var sugen på att resa till deras länder.  

Jag och andra utbytte erfaren och olika perspektiv. Det finns inget fel eller rätt. Det handlar om hur man lära sig att förändra till samhället. Om man gjorde dum eller hat när man deltog i EUDY (Enligt samhällets perspektiv, t.ex. varför man hatar homosexuellt eller dömde att en person som är homosexuellt att vara samma på alla homosexuella. Man fick information i EUDY sedan man fick förstå hur man behandlade sig själv och var förlåt sig själv ”misstaget” att göra mindre hat och fick mer erfaren). Det är inte enskild homosexualitet utan det är mycket allmänhet som är dövblind, HIV, Love, Döv, m.m.    

Klick här " https://vimeo.com/174034405 ". Om du vill kolla först dag sedan vill du kolla vidare andra och tredja dag då kollar du klicka på nästan. 

Philip Skovin XoXo