Study Session 2016 in Budapest

 

Varje dag har jag ont i hjärta på grund av att lämna landet och åka tillbaka Sverige. Jag måste skriva här för att vad jag gjorde i Budapest till och med Leksand för läget.

Först dag och sista dag förändrade mitt liv med mitt egna perspektiv. Jag levde i Sverige och var hemska saker att påverka min känsla på grund av jag blev mobbad. Ni visste inget om mitt liv. Jag försökte självmordstanken på grund av jag inte orkade med mitt liv i Sverige. När jag gick i Gymnasiet då blev bättre än i grundskolan på grund av jag fick chans att känna lära några kompisar. Det är mycket annorlunda men det fanns lite fortfarande för att jag blev mobbad i gymnasiet. En av dem var grym person mot mig.

Jag behöver inte längre att gömma. Jag behöver inte rädd för den personen om jag ser hen eller hens ansiktsbild. Jag kommer aldrig att förlåta hen eller hen förlåter mig. DET KOMMER ALDRIG. När kan hen förlåta? Till hens begravning för alltid. Eller hen tar av sitt liv. Det kommer jag att vara glad. Det är inte mitt problem. Det tackade vare att jag var med aktiviteten att träffa nya internationella människor. De berättade hur deras liv blev mobbad i deras land. Jag kände igen och förstod hur och varför den personen mobbar för att den personen har problem med eget liv. 

Varje dag träffade nya internationella människor och varje dag kommer jag aldrig att glömma. Jag reste till Budapest som ligger i Ungern. Det var syfte att utbilda om Diversity (Mångfald). Det betyder olika människor som har egen identitet, kultur, genus etc. Jag fick bemyndiga från EUDY ( European Union of Deaf Youth). Jag måste säga stor tacksam hos EUDY som har organisationen. Organisationen gav mitt bäste liv än vad jag trodde. Samtidigt jag var stolt över mig själv att jag drev medlem av aktivitet i EUDY i Leksand under sommarlovet och utbildade i Budapest för Study Session.

Vi alla är samma människor men vi har olika personligheter och identiteter och kulturer på grund av vi hänger med en folkgrupp eller passar in. Söker efter vilken gruppen som jag har egen identitet. Det har allt med mig därför att jag träffade internationella människor och gav mig.  

 

 Det kommer aldrig att sluta träff internationella människor. Jag kommer att träffa internationella människor igen SNART!. :)

Philip Skovin XoXo