The Leopard Woman

Nikon d7200 //40 mm// ISO 100 // ƒ/5.3 // 1/250 
 
Jag fotade en person som blir modell och gjorde flera bilder sedan jag valde några bilder för att de bilderna är bäst. Samt det är absolut kul att fota och att ha mycket tankar vad jag vill visa med min egen uttryckande. Personen bara lyssnade på mig när jag säger ifrån. Jag vill ha…

Den utspelade sig i Afrika under 1920-talet. Två rivaliserande europeiska regeringar skickade hemliga agenter till ociviliserade rike M’tela och brittiska agent John Culbertson överlevde ett försök på hans liv och ledde en safari från Bajuma (i utkanten av öknen som är den vilda riket). Det fanns Leopardkvinnan låtsas sedan sjukdom och lyckas uppfylla sitt löfte att fördröja Culbertson. Även om hennes regering gav henne order att döda honom, faller hon kär i honom. När de gör kärlek, avvisar han henne. Hon är rasande och beställer sin tjänare, Chake, för att döda honom. Försöket misslyckas dock och Leopardkvinnan är lättad. Hon har beslutat att hon verkligen älskar honom trots allt.

… att vara en anledning till att inspirera mig att fota modellen.  

Jag använde i Photoshop (bildbehandlingsprogram) och tog lång tid att tänka noggrann och inte missa något. 

Samt jag tänkte på också att Leopard är berömd i världen för att leopard springer fortare än andra människor och djur. Det menas att flickor lära sig snapppare än pojkar.

  Forskarna har länge antagit att flickor besitter bättre språkfärdigheter än pojkar. Det har visat sig att områden av hjärnan, som är kopplade till språk, ar-betar intensivare hos flickor än hos pojkar vid språkliga uppgifter, och att pojkar och flickor är beroende av olika delar av hjärnan, när de utför dessa uppgifter. Genom att låta barn läsa ord utan att höra dem och höra ord utan att se dem har forskarna funnit att språkbehandlingen är mer sensorisk hos pojkar och mer abstrakt hos flickor.”

Men det är inte allt utan det beror på personlighet också.

Philip Skovin XoXo